Veelgestelde vragen

Bieden jullie ook 1 op 1 zorg?

Voor dit moment zijn de weekenden zo ingedeeld dat 1 op 1 zorg niet mogelijk is. Mocht dit in de toekomst wel mogelijk zijn zullen wij dit via de website en sociale media delen.

Mag mijn zoon/dochter met een andere deelnemer, bijvoorbeeld een bekende, op 1 slaapkamer slapen?

Helaas is dit niet mogelijk. Alle kamers worden ingericht met 1 zorgbed.

Is het mogelijk dat mijn zoon/dochter gehaald en gebracht wordt?

Nee, u bent zelf verantwoordelijk voor het vervoer van en naar het logeerhuis. Eventueel vervoer in het weekend regelen wij wel zelf.

Moeten wij zelf handdoeken en bedlinnen meegeven?

Dit hoeft niet, wij zorgen voor voldoende handdoeken, washandjes en bedlinnen. Indien uw zoon/dochter een speciaal hoofdkussen heeft of hulpmiddelen dan deze wel mee te geven.

Voor eventueel zwemmen vragen wij wel om zelf grote badlakens mee te nemen.

Is er een verpleegkundige aanwezig?

Inprincipe is er geen verpleegkundige aanwezig, indien er verpleegtechnische handelingen zijn die door een Verzorgende IG gedaan mogen worden zullen wij daarin scholing gaan volgen, deze scholing volgen wij bij ISZA Scholingen. Heeft uw zoon/dochter een verpleegkundige nodig dan zijn wij altijd bereid om te kijken naar de mogelijkheden, eventueel uw eigen verpleegkundige die mee kan. Indien u meer informatie hierover wenst stuurt u dan een mail naar info@logeerhuisdevilla.nl .

 

Welke bedden zijn er aanwezig?

Wij beschikken over 4 hoog laag bedden, 1 bedbox welke niet gepolsterd is en een feelsafe tentbed.  Alle bedden worden jaarlijks gekeurd volgens de Stigah normeringen.

Tevens beschikken wij over 2 eigen cloudcuddle’s , meer informatie hier over vind  u HIER

Hoe zijn de verzekeringen geregeld?

Al het materiaal wat wij gebruiken, zoals tillift, medicijnkastje, douchebrancard en bedbox , hoog laag bedden en feelsafe tentbed vallen onder onze verantwoordelijkheid en verzekering. Bedbox, hoog laag bedden, feelsafe tentbed , douchebrancard en tillift worden jaarlijks gekeurd, volgens de Stigah normeringen. Gebruik van de spullen in de accommodatie vallen onder onze verantwoordelijkheid, maar wij zullen dit met het park bespreken dat zij verantwoordelijk zijn voor het garanderen voor een goed onderhouden en veilige accommodatie.

Wij hebben bij Nationale Nederlanden een Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven afgesloten.

Kan ik annuleren?

Uiteraard is het mogelijk om te annuleren, gelieve dit z.s.m. door te geven per email naar reserveren@logeerhuisdevilla.nl.

Annuleert u langer dan 14 dagen voor aanvang logeerweekend dan zijn hier geen kosten aan verbonden. Annuleert u binnen 14 dagen voor aanvang logeerweekend, dan is dit helaas niet zonder kosten. Wij zullen dan annuleringskosten ter hoogte van één etmaal in rekening brengen. U krijgt hiervan een annuleringsfactuur welke u bij uw reisverzekering/annuleringsverzekering kan indienen. U bent zelf verantwoordelijk om te kijken of de reden van annuleren ook onder de verzekering valt.  

Moet ik een reis/annuleringsverzekering afsluiten?

Het is verstandig om dit wel te doen, indien u een weekend/vakantie moet annuleren. En dit vindt plaats binnen de gestelde termijn die in de algemene voorwaarden vermeld staat. Dan krijgt u van ons een annuleringsfactuur. De hoogte van het bedrag staat vermeld in de algmene voorwaarden( zie onderaan onze website). Deze kunt u inleveren bij uw reis en annuleringsverzekering. Dit mag niet vanuit het PGB betaald worden.

Kan het logeerhuis weekenden annuleren?

Ja, bij te weinig aanmeldingen zullen wij weekenden annuleren, voor een logeerweekend geldt dat er minimaal 4 deelnemers aangemeld moeten zijn. Indien dit niet van toepassing is zullen wij in overleg de tarieven aanpassen of een weekend annuleren.

Wanneer er wordt besloten een weekend niet door te laten gaan vanwege te weinig aanmeldingen dan zullen wij dit 1,5 tot 2 weken van te voren doorgeven.

Komt er ook vakantie opvang?

Ja, ook in 2024 zullen wij een vakantieweek organiseren, en deze is van 26 juli 2024 t/m 3 augustus 2024. Tarieven en reserveren voor de vakantie week zullen medio januari/februari 2024 kenbaar worden gemaakt.

Op dit moment zitten we de zomervakantie van 2024 VOL, u kunt eventueel op een wachtlijst gezet worden. Gelieve dan een mail te doen naar reserveren@logeerhuisdevilla.nl

Hoe gaan jullie om met Corona?

Wij houden ons aan de adviezen en maatregelen die er opdat moment gelden. Wanneer uw zoon/dochter positief test, vertrouwen wij er op dat u het weekend annuleert. Om verdere besmetting bij de toch al kwetsbare doelgroep te voorkomen. Wanneer wij een weekend moeten annuleren omdat de maatregelen dat vragen, dan zullen wij dit z.s.m. kenbaar maken. Houdt de mail en sociale media dus in de gaten.

Komt er een wachtlijst?

Wanneer er meer aanmeldingen zijn dan plekken dan kan uw zoon/dochter zeker op een wachtlijst staan. Zodra er dan plek is zullen wij contact opnemen.

Is het mogelijk om tijdens het weekend telefonisch contact te hebben?

Ja, tijdens het weekend is het zeker mogelijk om telefonisch contact te hebben. Wel vragen wij u dit alleen te doen in geval van nood. Wij rapporteren ( ’t schriftje ) 2x per dag, 1:  hoe de nacht is verlopen, 2: hoe de dag is verlopen.
Op de dag zelf zullen wij wel wat foto’s versturen om u toch een beetje op de hoogte te houden.

Wat als er een zorgverlener ziek wordt?

Het is natuurlijk mogelijk dat een zorgverlener ziek wordt, indien dit het geval is zullen wij onze uiterste best doen om vervanging te regelen. 

Zijn jullie buiten de weekenden om telefonisch bereikbaar?

Wij zijn  bereikbaar van Donderdag t/m Maandag van 09:00u tot 18:00u, op Dinsdag en Woensdag zijn wij niet bereikbaar.

Ons telefoonnummer is 06-10226936

Mailen naar onderstaande mailadressen kan altijd. Deze zullen we beantwoorden binnen 48u.

Voor algemene vragen kan dit naar         : info@logeerhuisdevilla.nl

Voor reserveringen kan dit naar               : reserveren@logeerhuisdevilla.nl

Vragen over een factuur dit kan naar      : facturen@logeerhuisdevilla.nl

Wij doen ons uiterste best om binnen 48u te reageren.

Zijn de data van 2025 al bekend?

Ja, de weekenden en vakantieweken die wij hebben gereserveerd bij Ruwinkel zijn bekend. U kunt ze HIER bekijken. U kunt nog niet reserveren dit is vanaf half augustus ongeveer mogelijk.

Overige vragen

Mocht u na het lezen van de informatie nog vragen hebben dan kunt u altijd een mail sturen naar info@logeerhuisdevilla.nl wij zullen ons uiterste best doen om binnen 48u te reageren.

Contactgegevens:

Logeerhuis de Villa

06-10226936

Bereikbaar van Donderdag t/m maandag van 09:00u-18:00u                                             

Dinsdag en woensdag zijn wij niet bereikbaar                                                         

Algemene mail: info@logeerhuisdevilla.nl

 

Kvknummer: 88236110

BTWnummer: NL864548837B01
AGB Code: 41528380

©2024 - Website gemaakt door XYZ Marketing Solutions - Gemaakt met