Logeerweekenden

Deze weekenden zijn bedoeld voor thuiswonende kinderen/jongvolwassenen met een Ernstig Meervoudige Beperking. Wij willen hier geen paspoort leeftijden aan vast koppelen, maar willen graag kijken naar het niveau waar uw zoon/dochter op functioneert. Dit om te voorkomen dat er misschien iemand ondervraagt of overvraagt wordt.

Tijdens deze weekenden zullen we leuke activiteiten gaan ondernemen. Denkende aan, huifbedrijden,, snoezelen, wandeling, knutselen, iets bakken, thema/feestdagen, kinderboerderij enz… Hierbij worden inspanning en ontspanning in de juiste balans aangeboden.

Een logeerweekend is van vrijdag 16:00u tot zondag 16:00u.

U kunt uw zoon/dochter brengen tussen 15:45u en 16:30u het ophalen kan vanaf 15:45u tot 16:30u. Hierbij kijken we niet streng op de klok als het iets later is, als u het ons even laat weten houden we daar rekening mee.

Indien u wilt reserveren voor 2024 verwijzen wij u graag door naar het tabblad “reserveringen 2024” in het menu. Hier staan de digitale formulieren welke u kunt invullen en verzenden!

Praktische en benodigde informatie:

Landgoed Ruwinkel

Ruwinkelseweg 11

3925 MC Scherpenzeel

Wij verblijven in één van de landhuizen 119 of 120 op het park , beide huizen zijn indentiek. Omdat dit nogal wisselt geven wij in de week voor het logeren door in welk huis we zitten.

U hoeft zich niet te melden bij de receptie, wij hebben iedereen aangemeld waarvan het ook nodig is.

Wilt u meer informatie over het park, kijk dan op www.landgoedruwinkel.nl

 

De weekenden in 2023 zitten allemaal vol.

Wilt u weten wanneer de logeerweekenden plaats vinden in 2024 klik dan hier, u wordt doorverwezen naar de reserveringspagina. Hier staan de data vermeld, welke nog beschikbaar zijn en welke we al vol zitten.

 

De kosten voor een weekend  zijn € 1100,-  , dit mag vanuit de PGB betaald worden.

 

EMB Weekend:

Overdag zullen er altijd 2 of 3 gediplomeerde zorgverleners aanwezig zijn. Indien er verpleegtechnische handelingen gedaan moeten worden, zullen wij er zorg voor dragen dat deze ook gedaan mogen worden en er bekwaam en bevoegd zorgpersoneel is. De nachten worden dmv slaapdienst gedaan.

Tijdens deze weekenden zijn er maximaal 5 deelnemers. Deze hebben allen een eigen slaapkamer.

Wij gaan onze uiterste best doen om een mooi weekend voor uw zoon/dochter te realiseren.  Wij danken u voor het vertrouwen in ons en hopen u vaak weer te zien.

 

  • Medicatie, gelieve voor 1 dag extra mee te geven.
  • Ingevulde en leesbare medicatielijst, van de apotheek.
  • Gebruikt uw zoon/dochter incontinentie materiaal, gelieve dit mee te geven.
  • Gebruikt uw zoon/dochter sondevoeding , gelieve dit ook mee te geven.
  • Een ongelukje zit in klein hoekje, gelieve voldoende schone kleding mee te geven.
  • ID kaart
  • Zorgpas