Wil jij je opgeven voor de zomervakantieweek! Vul dan onderstaande formulieren in.  Lees eerst alles goed door.

Ieder formulier moet apart worden verzonden, dus na invullen ieder formulier verzenden!

 

Wie ben jij?

*Aankomst op vrijdag is vanaf 16:00u ** Vertrek op vrijdag is tussen 16:30u-17:00u *** Zowel aankomst als vertrek op zaterdag is tussen 10:00u en 12:00u
Algemene voorwaarden worden op onze website vermeld.

Vertel wat over je zelf

Zie onze website voor foto's van de bedden
Algemene voorwaarden worden op onze website vermeld.

Prijsafspraak 2024

Het door u aangegeven tarief dient overeen te komen met de gewenste datum die u heeft opgegeven als voorkeur. Indien deze niet overeenkomen behouden wij het recht om om te kiezen voor de goedkoopste optie, waar we nog plek hebben.
Algemene voorwaarden prijsafspraak Vakantieweek: • Een reservering is pas definitief als deze door Logeerhuis de Villa is bevestigd. • Wijzigingen en/of aanpassingen ten aanzien van de vakantieweek kunnen alleen geschieden na overleg met en schriftelijke toestemming van het logeerhuis. Het logeerhuis behoudt zich het recht voor om nadere voorwaarden te stellen aan de wijzigingen en/of aanpassing van de vakantieweek. • De vakantieweek kan alleen doorgaan bij voldoende deelnemers, minimaal 4. Het logeerhuis behoudt zich het recht om te annuleren bij te weinig deelnemers. • De vakantieweek gaat door wanneer het contract door zorgkantoor goedgekeurd is, zonder goedkeuring ( dit mag ook schriftelijk zijn vanuit het zorgkantoor) kan de vakantieweek niet plaats vinden. Houdt rekening met verwerkingstijd van Zorgkantoor , maximaal 6 weken. • Annuleren: Tussen het reserveren en dag 29 voor aanvang dan brengen wij 15% van de reissom in rekening als annuleringskosten Tussen dag 28 en dag 14 voor aanvang dan brengen wij 30% van de reissom in rekening als annuleringskosten. Tussen dag 13 en dag 7 voor aanvang dan brengen wij 45% van de reissom in rekening als annuleringskosten. Tussen dag 6 en dag van aanvang dan brengen wij 75% van de reissom in rekening als annuleringskosten. U krijgt van ons een annuleringsfactuur welke u bij een reis en annuleringsverzekering kunt indienen. U bent zelf verantwoordelijk om te kijken of de reden van annulering onder de dekking valt van uw verzekering. Annulering kan niet vanuit het PGB betaald worden. U bent zelf verantwoordelijk om te zorgen dat er ook voldoende PGB budget is. Bij te weinig budget dient u zelf voor de betaling te zorgen. Facturering zal geschiedde volgens de regels van het PGB Portaal, met een betalingstermijn van 7 dagen.

Privacy verklaring deelnemers