Vakantie 2024

 

Wie gaat er nou niet graag op vakantie !! Wij wel hoor. Wil jij nou ook graag een week op vakantie geef je dan snel op ! want vol is vol. We hebben maar 5 slaapkamers.

Deze vakantieweek wordt gehouden van 26 juli t/m 3 augustus 2024. Wij verblijven net als met de logeerweekenden op het vakantiepark Ruwinkel.  We hebben dit jaar 3 keuzes:

Vrijdag 26 juli t/m vrijdag 2 augustus

Vrijdag 26 juli t/m zaterdag 3 augustus

Zaterdag 27 juli t/m zaterdag 3 augustus

Voor aankomst/vertrektijden zie de reserveringspagina.

We gaan leuke activiteiten ondernemen, we kunnen bijvoorbeeld gaan zwemmen, snoezelen, huifbedrijden, wandelen. Maar ook activiteiten binnenshuis. Wij zullen inspanning en ontspanning in de juiste balans gaan aanbieden.

Er zijn de hele week 3 of 4 zorgverleners overdag aanwezig. Op de dagen dat we activiteiten buitenshuis gaan doen zorgen we voor voldoende begeleiding. Bij zwemmen is dit dan 1 op 1.   In de nacht zijn er altijd 2 zorgverleners aanwezig waarvan er 1 slaapdienst heeft.

Je krijgt je eigen slaapkamer, welke aangekleed wordt in 1 van de dierenthema’s die we hebben. Er worden hoog laag bedden gehuurd indien je dit nodig hebt, en wij hebben verder alle hulpmiddelen in huis. Heb je een bedbox met hoge omranding , of een feelsafe tentbed nodig? Dat kan die hebben wij ook. Reserveer dan wel snel want van beide hebben we er maar 1.

Hoe kan ik me opgeven?

Opgeven kan tegenwoordig digitaal. Klik hier om je op te geven, je wordt doorgestuurd naar een nieuwe pagina. Let op een reservering is pas definitief als alle formulieren terug gestuurd,en je van ons een bevestiging hebt gekregen.  Dit geldt ook voor de zorgovereenkomst, via het PGB portaal. Vul deze zo snel mogelijk in. Onderaan deze pagina staan de gegevens van ons om een overeenkomst in te vullen. Kom je er niet uit, neem dan contact op met ons dan helpen we je.

 

 Wat zijn de kosten:

Vrijdag 26 juli t/m vrijdag 2 augustus,  € 3950,-

Vrijdag 26 juli t/m zaterdag 3 augustus, € 4200,-

Zaterdag 27 juli t/m zaterdag 3 augustus, € 3950,-

 

Voor algemene voorwaarden klikt u hier